/Flash/sidtopp2
Retriever
Mediabevakningen sker i samarbete med Retriever Sverige AB.
2014-09-16

Bajen känner sig kränkta av SD - ilskan mot Åkesson och co

Hammarby vill inte att Sverigedemokraterna fortsätter att använda den legendariska Bajenhymnen, "Just i dag är jag stark". I dag protesterar klubben på sin hemsida mot det högerextrema partiet.
 
2014-09-16

Ljungskile SK:s nyckelspelare och lagkapten...

Ljungskile SK:s nyckelspelare och lagkapten Marcus Gustafsson gäckas av problem i ena låret. Men han ser positivt på att kunna vara med de resterande sju matcherna i Superettan.
 
2014-09-16

Beachvolleybollplan till Årsta?

Nyheter I framtiden kanske du kan lira beachvolleyboll i Grynkvarnsparken. I Globenområdet finns det stora möjligheter att titta på sport. Däremot är det smått omöjligt att själv utöva något själv.
 
2014-09-15

EXTRA: Trots allt - allsvenskan och superettans sista omgång byter plats

Slutomgången av allsvenskan och superettan byter speldag. Nu kommer allsvenskan att avgöras lördagen den 1 november och superettan söndagen den 2 november, istället för tvärtom.
 
2014-09-15

Spelarbetyg: Djurgården - Åtvidaberg

De på luftballongen som gled över Tele2 Arena hade det klart roligare än de 13 500 åskådarna som var på plats när Blåränderna stod för en årets sämsta prestation mot Åtvidaberg.
 
2014-09-15

Hammarbysupportrar får eget betal- och kreditkort

Pressmeddelande CEST Genom ett samarbete mellan Hammarby Fotboll och Marginalen Bank kan nu alla Hammarbysupportrar få ett eget betal- och kreditkort - Hammarbykortet.
 
2014-09-14

Mildaeus: Swärdhs lyckade val

KRÖNIKA ÅFF:s sportchef Peter Mildaeus om ÅFF:s viktiga seger på Tele 2 Arena. Under de fem senaste säsongerna har det krävts mellan 32 och 34 poäng för att undvika kvalplatsen i allsvenskan.
 
2014-09-14

Inför: Sirius-GAIS - Tuff bortamatch för grönsvart

Det är en mycket viktig match för GAIS under måndagen när man möter Sirius på bortaplan. Jakten om att hamna på säker mark går vidare för grönsvart.
 
2014-09-14

Dif-kaptenen öppnar för att gå som Bosman

Lagkaptenen Emil Bergström är besviken på Djurgården. Nu öppnar han för att lämna som Bosman. - Om de vill ha kvar mig så borde de ta kontakt med mig, säger mittbacken om de strandade förhandlingarna.
 
2014-09-14

Elfsborg brände chansen - Åtvidaberg skrällde på Tele2

Efter Malmö FF:s poängtapp mot Häcken hade Elfsborg chansen att knapra in två poäng i guldracet. Boråsarna fick bara inte hål på IFK Göteborg och John Alvbåge (0-0).
 
2014-09-14

Santos drömmål sänkte Djurgården

Ett fantastiskt klassmål av Åtvidabergs Ricardo Santos satte stopp för Djurgårdens segersvit. Trots spel med en man mer i över 25 minuter gick Djurgården mållösa från planen för första gången sedan i maj.
 
2014-09-14

Santos drömmål sänkte Djurgården

Årets mål i allsvenskan? Ricardo Santos, 27, dunderkott sänkte formstarka Djurgården. - Det var en riktigt skön träff, säger Åtvidanfallaren till C More. Hemmalaget Djurgården hade fyra raka segrar i bagaget.
 
2014-09-14

Den Omöjliga Konsten att planera sitt liv när inga matchdatum är spikade

I veckan som gick, den 9/9, meddelades det på Hammarbys hemsida att säsongens näst sista hemmamatch, Hammarby-Östersund, ska spelas en tisdag, inte en söndag som det först var sagt.
 
2014-09-14

Predators mästare igen

Kristianstad. Kristianstad Predators U19-lag försvarade under söndagen sitt SM-guld. Detta efter 55-14 (21-7) hemma på Kristianstads IP mot Arlanda Jets.
 
2014-09-14

LIVE: Följ Djurgården-ÅFF här

ÅFF ÅFF har en mycket svår uppgift i den allsvenska omstarten då Djurgården visat upp en stark form under hösten, inte minst hemma på Tele 2 Arena. Samtidigt tog ÅFF tre välbehövliga poäng innan uppehållet då Gefle besegrades på Strömvallen.
 
2014-09-14

TV: Se Santos kanon mot Djurgården kandidat till årets mål?

Åtvidabergs anfallare Ricardo Santos chockade hela Tele2 Arena när han i den 26:e minuten bombade in 1-0 mot Djurgården under söndagen. Kolla in det fina målet här.
 
2014-09-14

Nu röstar Norrköpingsborna

Norrköping Än finns det tid att rösta. Och har du redan förtidsröstat kan du gå till vallokalen och ångra dig. Det framhåller Tomas Feldt som är rösträknare i Ljuraskolans matsal, som är en av de 72 vallokalerna i Norrköpings kommun.
 
2014-09-14

Den gamla vägen går till framtidens Ljungskile

Ljungskile. Glöm bonnfotbollen. Ljungskile har tänkt om och siktar på att ta sig tillbaka till allsvenskan som ett spelande lag. Och trots en haltande ekonomi har verklighetens Åshöjden stora planer för framtiden. Glöm bonnfotbollen.
 
2014-09-14

Inför Djurgården-Åtvidaberg

Efter två veckors matchuppehåll drar igång i morgon söndag då vi möter Djurgårdens IF på Tele 2 Arena i Stockholm. Djurgården hemmabesegrade Malmö FF i senaste allsvenska omgången med 2 0 medan vi bortabesegrade med 1 0.
 
2014-09-13

Inför Djurgården - Åtvidaberg: Två Blårandiga hjältar gästar ett formstarkt Djurgården på Stockholmsarenan

Djurgården är i ett stim. På de fyra senaste matcherna har man vunnit samtliga, och haft en imponerande statistik, då man har gjort 14 mål och inte släppt in ett enda. Börjar Djurgården hitta tillbaka till förra årets starka höstform?