/Flash/sidtopp2
Retriever
Mediabevakningen sker i samarbete med Retriever Sverige AB.
2014-08-22

National team losing its nation

Burning churches, flowing tears and people on the run. Still, the footballs have to keep on rolling. The Assyrians are about to fight two great battles. One is about survival. The other is also about survival.
 
2014-08-22

Matchprogrammet och #fullsatt

Vi har en söndag att se fram emot. Match mot Ljungskile och ett fullmatat matchprogram. Och än bättre, en #fullsatt arena. Hela helgen känns som en skön, grönvit fest.
 
2014-08-22

JUST NU: "Det här är en bra affär för både Djurgården och Prijovic"

Djurgården säljer Aleksandar Prijovic. Fjolårets succévärvning försvinner nu till turkiska division II i vad som beskrivs som en bra affär för Djurgården. - Jag kan bekräfta att Aleksandar Prijovic lämnar oss.
 
2014-08-22

08-lagens hårda kamp om barnen

Hammarby lockar med gratisbiljetter mot Ljungskile. AIK hoppas att Gnagis ska locka knattar till matchen mot Häcken. Nu hårdnar kampen om ungdomarna.Barnen är jätteviktiga, menar Niklas Nestlander, kommersiell chef i AIK.
 
2014-08-22

Orderrysare i Peab

Peabs orderingång var oroande svag i andra kvartalet. Effektiviseringarna ser dock ut att ge önskad effekt och utsikterna är relativt ljusa. Vi ger därför aktien en andra chans.
 
2014-08-22

Stadiongirot framflyttat till 2015

Nyheter Stadiongirot, som skulle gå av stapeln den 31 augusti, har blivit framflyttat till 2015. Anledningen är att Länsstyrelsen kräver att det ska finnas 400 funktionärer närvarande under loppet, något man inte lyckades få ihop.
 
2014-08-22

Hammarby slår publikrekord i superettan

På söndag tar Hammarby emot Ljungskile i Superettan i fotboll och då kommer man att slå nytt publikrekord. Det blir nytt rekord inte bara på Tele2 arena, utan det kommer också vara rekord i Superettans historia.
 
2014-08-22

"Det kommer bli sagolikt"

På söndag möts två lag som gör det omöjliga. I ena ringhörnan står den envisa skrällen från västkusten, i den andra det glödande kultlaget som väntar på att få explodera.
 
2014-08-22

Miljonte besökaren till nya arenan

När Hammarby och Ljungskile möts i fotbollens superettan på söndag lär det sättas publikrekord i superettan.
 
2014-08-22

Efter smällen: "Vi kan inte hänga upp oss på Djurgården"

0-4 mot Djurgården. I kväll Helsingborg och ett spänt Mjällby. Men storförlusten från Tele2 arena bekymrar inte längre - en smäll som man har lagt bakom sig. - Det har vi naturligtvis gjort. Vilket vi inte kan hänga upp oss på.
 
2014-08-22

En miljon besökare till Tele2 Arena

- Årets arena firar 1 år med miljonte besökaren På söndag den 24 augusti är det ett år sedan den officiella öppningen av Tele2 Arena.
 
2014-08-22

Landslaget som förlorar sitt land

Kyrkorna brinner, tårarna rinner och folket försvinner. Ändå måste fotbollarna rulla vidare. Assyrierna håller på att utkämpa två stora strider. Den ena handlar om överlevnad. Den andra handlar också om överlevnad.
 
2014-08-22

Ninna Engberg: Vi får se var jag hamnar

Än så länge finns ingen ny vd klar för Stockholm Globe Arenas. Ninna Engberg kommer att finnas kvar i organisationen en tid, för att hjälpa till med avlämningen den dagen en ny vd är klar.
 
2014-08-22

Bajens publikrekord ger ny tvättmaskin

Bajen-nytt Trots att Hammarby spelar i Superettan har klubben lyckats sälja ut samtliga platser inför söndagens match på Tele2 Arena. De ökade publikintäkterna har gjort att klubben investerat i en tvättmaskin.
 
2014-08-22

Många bäckar små gör en stor översvämning

Många bäckar små kan göra att en match blir inställd eller att en hel bygd svämmar över. Men många bäckar små kanske också kan rädda en liten fotbollsklubb från undergång. Det är sent på torsdagkvällen den 21 augusti.
 
2014-08-21

Gästkrönika: Dags för en ny publikfest

Det är snart dags för en stormatch på Tele2 Arena. Och nu mobiliserar Djurgårdsfamiljen. Bästa Djurgårdsfamiljen! I måndags fick vi bevittna den ack så sköna ketchupeffekten där allt helt plötsligt stämde för våra blårandiga krigare.
 
2014-08-21

Malmö FF:s många Europaresor kostar

för fansen. Nu lockar Djurgården med rabatterade priser till nästa helgs stormöte - samtidigt som MFF Support subventionerar resan till Stockholm.
 
2014-08-21

Så stor är chansen att DITT lag åker ur

Brommapojkarna är reda klart för nedflyttning - och får troligtvis sällskap av Mjällby i Superettan. Så kan spelbolagens syn på den allsvenska nedflyttningsstriden summeras.
 
2014-08-21

Difs publikdrag: sänker biljettpriset för MFF-supportar

Svenska mästarna på besök på Tele 2 Arena. Då sänker Djurgården priset på biljetterna. - En rolig grej för Malmö, speciellt med tanke på att de bara var 350 i Salzburg, säger Dan Blomberg, ordförande i Järnkaminerna.
 
2014-08-21

Crusaders stjärna kan missa hela slutspelet

Carlstad Crusaders importstjärna Brett Koepp spelar inte kvällens match mot Örebro. Och amerikanen riskerar även att missa resten av säsongen.