/Flash/sidtopp2
Retriever
Mediabevakningen sker i samarbete med Retriever Sverige AB.
2014-08-01

AFF ska jaga bort hemmaspöket Dags att visa att vi inte bara är koner

Assyriska svarade för en överraskande insats borta mot Hammarby. I kväll möter de Öster på en iskall fotbollsarena. - Men nu vänder det, säger Mattias Genc. Fotboll.
 
2014-08-01

Kan han bli Djurgårdens joker? - "Hoppas bli uttagen"

Nahir Oyal är tillbaka i Djurgården efter sin utlåning till Sanliurfaspor och nu är han även frisk. Yttermittfältaren hoppas på spel redan mot Helsingborg på måndag. - Målsättningen är att få spela matcher igen, säger Oyal.
 
2014-08-01

I Europaspelet räcker inte BP till

När man läser eller hör om David och Goliat glömmer vi ofta att David faktiskt hade Gud på sin sida. Det är möjligt att BP hade det i går men det räckte inte ändå.
 
2014-07-31

Bank: En lektion för fotbollselever

Om vi nu ska se ett svenskt lag få sig en rejäl undervisning i europaspel så är det väl så här det ska gå till. Brommapojkarna-Torino 0-3. Lektioner för elever.
 
2014-07-31

Blandat för svensklagen i Europaspel - Sport

Stockholm De svenska Europa League-kvallagen blandade och gav i den tredje kvalomgången. Inför returmatcherna är Elfsborg i jätteläge, AIK i slagläge - och IFK Göteborg och Brommapojkarna i mardrömsläge.
 
2014-07-31

BP:s mardröm mot stjärnlaget

Italienska Torino blev numret för stort. Hemma på Tele2 Arena höll Brommapojkarna ut i 44 minuter - sedan kom mardrömmen: Torino-straff och rött kort för lagkapten Pontus Segerström. BP föll till slut 0-3.
 
2014-07-31

Torino numret för stort för BP - föll tungt efter tidig utvisning

Brommapojkarna rådde inte på italienska Torino och föll med 0-3, efter att BP-kaptenen Pontus Segerström visats strax innan halvtidsvilan.
 
2014-07-31

Pontus Jansson på bänken mot BP 18:31

Pontus Jansson på bänken mot BP BP har en tuff uppgift framför sig när italienska Torino gästar. I Torino finns svenske Pontus Jansson på bänken. BP har en svår utmaning framför sig ikväll på Tele2 Arena. Serie A-gänget Torino gästar.
 
2014-07-31

BP föll väntat i händelserik match

Brommapojkarna hade som väntat ingen chans hemma mot Torino i Europa League-kvalet. Det italienska ligalaget vann med klara 3-0. Men BP höll 0-0 länge.
 
2014-07-31

BP föll efter två röda kort och missad straff

Några hundra Torino-fans iklädda mörkröda tröjor skapade stämning redan inför avspark på ett annars ganska öde Tele2 Arena inför kvalet till Europa League mot Brommapojkarna.
 
2014-07-31

JUST NU: Allt brantare uppförsbacke för BP - missad straffspark

Brommapojkarna möter Torino på hemmaplan i Europa League-kvalets tredje omgång (första matchen). Avspark klockan 19.00 på Tele 2 Arena.
 
2014-07-31

Viktig HIF-duo redo för spel mot Djurgården

Skadebekymmer på Emil Krafth och Johan Mårtensson har oroat Helsingborg inför måndagens match mot Djurgården på Tele2 Arena. Men nu kommer besked om att duon kan spela mot blåränderna.
 
2014-07-31

Varit här en månad, känns som ett par år

Det skulle bli ett nytt äventyr i Italien. Men Pontus Janssons första tävlingsmatch blir mot BP i Stockholm. - Jag har varit en månad i Torino, men det känns som ett par år, säger mittbacken. Hjälplöst sist i allsvenskan.
 
2014-07-31

INFÖR EL-KVAL: De tror på skräll: "Chansen att överraska"

Brommapojkarna är uträknat redan innan mötet med Serie A-klubben Torino i Europa League-kvalets tredje omgång. Men den allsvenska jumbon tror på en skräll.
 
2014-07-31

Arenan ignoreras - nu kan de tvingas bort

Hammarbys damer kan tvingas lämna Kanalplan. Om anläggningen inte rustas upp kan laget tvingas spela på Stockholm stadion nästa år. Skittråkigt, det här är vår borg, säger mittfältaren Cathrine Dahlström.
 
2014-07-30

Mario Vasilj tränar igen

Mario Vasilj har gott läkkött. Östers rutinerade mittback fanns med på gårdagens träningspass och kan bli aktuell för en comeback tidigare än beräknat.
 
2014-07-30

Carlan Snygg tillbaka i byråbranschen

Pr/Reklam Carlan Snygg, som lämnade byråvärlden för jobbet som creative director hos krogkoncernen Familjen Ahlbom, gör comeback i branschen. Sedan en tid tillbaka är han cd på Bindefelds eventavdelning. Carlan Snygg, numera hos Bindefeld.
 
2014-07-30

Rival Sons tillbaka på svensk mark!!

Pressmeddelande CEST Högaktuella med sitt fjärde album Great Western Valkyrie som släpptes dem 4 juni kommer ett av världens hetaste rockband till Storsjöyran.
 
2014-07-29

Hammarby har pratat ut - efter Nannes pik

Efter 1-1 mot Assyriska kritiserade Nanne Bergstrand sitt lag för att vara en "face down-generation" som inte kan ta information. Under tisdagens träning pratade laget ut om uttalandet. - Vi fick säga vårt, säger Stefan Batan.
 
2014-07-29

BP:s glädjande besked - Torino utan VM-spelare i kvalmötet

Brommapojkarna ställs på torsdag mot Torino i kvalet till Europa League. Nu kan BP få lite andrum i den tuffa lottningen. Enligt Football Italia kommer Torino till spel utan sina VM-stjärnor och nyförvärvet Fabio Quagliarella.